Tapetsering i Uppsala

Benjamins Måleri

Tapetsering i Uppsala

Oavsett om du bygger om, renoverar eller bygger nytt och därför är i behov utav assistans med målning eller tapetsering i Uppsala kan du vända dig till oss på Benjamins Måleri! Vi för nära samarbeten med flera andra verksamheter inom branschen och har möjligheten att få tag på i stort sett alla olika sorters tapeter och målarfärger i alla olika nyanser och färger.

Låga priser

Vi strävar alltid efter att hålla så låga och konkurrenskraftiga priser som möjligt på alla våra tjänster. Fokus ligger på våra kunder och därför har du även alltid rätt till kostnadsfria offerter för att du redan i förväg ska kunna veta vad tapetseringen kommer att kosta. Är du privatperson har du självklart även möjligheten att ta del utav ROT-avdraget som ger dig skattereducering på arbetskostnaden med uppemot 30%.

En välutbildad personalstyrka

Vi har en välutbildad personalstyrka bestående utav kvalificerade målare med god erfarenhet kring att utföra både utomhus- och inomhusmålning med samma effektivitet och noggrannhet. De är kreativa och har ett gott färgsinne vilket innebär att de kan ge dig tips och råd kring vilka färger och nyanser som gör sig bäst i ditt hem samt vilka som passar bäst ihop med din personliga stil.

Kontakta oss så berättar vi mer!